top of page

SUBREGIONAL MEETING 27/10-1/11/2017

Από τις 27/10 έως τις 1/11/2017 ο IAAS Greece είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Περιφερειακό Συνέδριο του IAAS (Subregional Meeting) που διοργανώθηκε στην πόλη της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία. Τρία μέλη του IAAS Greece, δύο ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων (Soft Skills Trainers), καθώς και η υπεύθυνη του Προγράμματος Πρακτικής πήραν μέρος στο Συνέδριο.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέλη άλλων χωρών και να συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν τον IAAS ως οργανισμό. Ακόμη ανταλλάξαμε ιδέες και προτάσεις για το πως μπορούμε να τον βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο μέσα από την ενεργή συνεργασία όλων των μελών του. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε μερικά καινούρια project μέσα από τα οποία θα επιτύχουμε το σκοπό μας.

Πέραν αυτών, μέσα από την παρακολούθηση των Soft Skills Trainings μάθαμε πώς να συνεργαζόμαστε αποδοτικότερα σαν ομάδα αλλά και πως μπορούν να δεθούν μεταξύ τους τα άτομα των ομάδων. Επίσης μας δόθηκαν «εργαλεία» για την ανάλυση προβλημάτων, την εύρεση της κύριας αιτίας και τα βήματα για την αντιμετώπισή τους, όπως επίσης και για τον σχεδιασμό και την σωστή εκτέλεση ενός Project.

Από το Συνέδριο βέβαια δεν έλειψε ούτε το εκπαιδευτικό ούτε το πολιτιστικό κομμάτι. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο οινοποιείο και το αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Γεωπονίας της Φιλιππούπολης, ενώ, με τη βοήθεια των διοργανωτών, μας δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουμε την πόλη και την γύρω περιοχή και να μπούμε στο πνεύμα της κουλτούρας και του πολιτισμού της Βουλγαρίας.

bottom of page