IAAS στο Teamfair
Με μεράκι , τα μέλη , επιδίωξαν να πληροφορήσουν τους παρεβρισκόμενους σχετικά με το project FOOD WASTE , πάνω στο οποίο δουλεύουν φέτος οι χώρες-μέλη του IAAS παγκοσμίως . Στόχος ήταν να ευαισθητοποιηθεi το κοινό σχετικά με το θέμα και να ανακαλύψουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια πως με μικρές καθημερινές αλλαγές μπορεί ο καθένας να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα. Το πόρισμα ήταν ότι η εικόνα ενός προϊόντος δεν επηρεάζει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του και πως φρούτα και λαχανικά δεν θα πρέπει να απορρίπτονται από τους καταναλωτές λόγω της εμφάνισης τους.
Η ομάδα της γεωπονίας , δεν σταμάτησε εκεί , αλλά φρόντισε να εξιτάρει την φαντασία των ενδιαφερόμενων , μέσα από μια αισθησιοκινητική άσκηση ( παιχνίδι όσφρησης ) . Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναγνωρίσουν εννέα βότανα αυτοφυή και μη .Εκείνοι που ανακάλυπταν τουλάχιστον εφτά στα εννιά ανταμοίβονταν από τον IAAS-thessaloniki.
Ο COMVOS ακόμα, έδωσε την δυνατότητα , να παρουσιασθεί ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος παρασκευής τουρσί με απλά και καθημερινά προϊόντα που ο καθένας έχει στην κουζίνα του. Το πείραμα στέφτηκε με επιτυχία και οι θεατές είχαν την ευκαιρια να κεραστούν.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό , δόθηκε η δυνατότητα σε μέλη και μη , να γνωριστούν μεταξύ τους , τέθηκαν θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις. Και κάπως έτσι έγινε η αρχή για μια νέα παραγωγική ακαδημαϊκή χρονιά για τον IAAS-thessaloniki .